Oakley Radar EV sportsbrille – allsidig og lett

Oakley Radar EV er en videreutvikling av den velkjente og populære Oakley Radar som inntil nå har vært førstevalget for utøvere innen mange sportsgrener og aktive mosjonister som stiller høye krav. Den nye modellen er som de fleste Oakley briller utviklet tett sammen utøvere og hele utgangspunktet er hva brukerne krever kombinert med Oakleys egen omfattende design- og teknologiutvikling.

Resultatet er en sportsbrille som har blitt meget godt mottatt i markedet.

Bruksområder

Oakley Radar EV har et bredt bruksområdet for de fleste sporter og aktiviteter hvor øynene skal beskytes for vind, regn og sol.

 

Hva er nytt med Oakley Radar EV?

Den nye modellen har fått en grundig gjennomgang som blant annet har resultert i en forbedring av de kanskje to viktigste funksjonene til denne type briller, bedre ventilasjon og bedre sikt. Sikten har spesielt blitt bedre i øverste del av synsfeltet. Rammen har ny design, det samme har glassene.

 

Hvilke egenskaper og materialer gjør dette til en unik brille?

Materialer:

Tøff design og gummi over nesen for å holde brillene fast.

Rammen er laget i Oakleys eget patenterte O Matter materiale i kraftig plast med god fleksibilitet. Rundt nesen og på stengene ligger det gummi som sikrer at brillen ikke beveger seg også når det er vått/svette. Denne gummien er av Oakleys type Unobtanium.

Glasset /linsene er Oakley’s Plutonite HDO. Et sterkt materiale av høy kvalitet som gir krystallklar sikt og helt uten optisk feilbrytning, dvs du ser perfekt i hele glassets flate. Glassen gir hundre prosent beskyttelse mot UVB / UVA / UVC stråling. I tillegg beskytter glasset mot skadelig blått lys inntil 400 nm. Bedre beskyttelse mot øynene skal du lete en stund etter.

Andre viktige fakta:

  • Glassene / linsene er enkle å skifte
  • Neseputene kan byttes
  • Lav vekt, kun 37 gram.
  • Best i klassen når det gjelder ventilasjon
  • Dekker godt til og gir unik beskyttelse mot vær og vind

Dette er en brille som du garantert vil bli fornøyd med, ansett hvilken sammenheng du bruker brillene i. De koster litt, men er en god investering for den som stiller høye krav. Er du fortsatt i tvil om hvilken type sportsbrille som passer ditt behov best har vi samlet noen råd i denne guiden.

SB

 

You may also like...