Garmin Forerunner 235 – Pulsklokke til under 3000 kroner

Garmin satser stort på avanserte puls- og treningsklokker, noe som stadfestes ytterligere med Garmin Forerunner 235. Dette er en lett (kun 42 gram) pulsklokke med GPS og fullt av andre nyttige funksjoner som skal gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Dette er en populær treningsklokke som også fungerer som aktivitetsklokke.

Denne Garmin pulsklokke, som de fleste andre, er en del av et nettverk mellom klokke, mobiltelefon og pc. Gjennom synkronisering av de ulike enhetene kan du for eksempel lese dataene som er samlet i klokken under aktivitet på pc skjermen. Dette er temmelig imponerende systemer som gir mye viktig og ikke minst underholdende informasjon.

Det hele er også veldig enkelt. Du laster ned en applikasjon fra Garmin til pc og mobil. Denne kan igjen kobles opp mot ulike nettsider- og tjenester hvor du også kan dele informasjon med andre.

Pulsen måles på håndleddet

Det er en befrielse å slippe pulsbeltet. Her måles pulsen presist, enkelt og greit på håndleddet. Målingen skjer med optisk sensor. Bruker du klokken hele døgnet skaffer du deg full oversikt over pulsnivået også utenfor treningsøktene.

Les også om spennende modell fra Polar.

 

Flere treningsprogrammer

Garmin Forerunner 235 gir deg mye informasjon og gjør treningen mer effektiv.

Du kan velge i et stort og imponerende utvalg av ulike treningsprogrammer som lastes ned fra Garmin (Garmin Connect). Her finner du akkurat det som passer ditt nivå og dine ambisjoner. Det er imponerende hvor mange dataprogram og applikasjoner som finnes til en sportsklokke av denne typen.

 

Hvilke funksjoner har Garmin Forerunner 235?

  • Måling av hastighet og tilbakelagt lengde (teller skritt) med akselerometer. Det betyr at du ikke trenger fotsensor.
  • Aktivitetsmåler du kan bruke dagen lang. Måler skritt og forbrenning i løpet av dagen. Praktisk for den som har fokus på kalorier og slanking.
  • Avansert måling av puls og kondisjon.
  • Varsler i forhold til oppnåelse av aktivitetsmål, for eksempel hvordan du ligger an i forhold skjema når det gjelder et minimumsnivå av aktivitet. Smart om du har en stillesittende jobb og ønsker å øke den fysiske aktiviteten.
  • Den måler også hvor mye du sover.

 

Avanserte funksjoner for løping og sykling

  • Du kan koble til sensorer for måling av pedalfrekvens og hastighet på sykkel.
  • Tidtaking og måling/lagring av rundetider og intervall har mange valgmuligheter og dekker alt du har behov for av slike funksjoner.
  • Alarmer og varsling. Du kan forhåndsprogrammere avstander, hastigheter og tid og deretter velge ulike alarmer som varsler avvik.
  • Kobler du klokken til smarttelefonen får du varsel om sms, e-mail og tlf samtaler. Du kan også styre musikken fra klokken.

Tekniske data:

Vekt: 42 gram
Størrelse: 45x45x11,8 cm
Skjerm: Diameter på 31,1 mm.
Batterikapasitet i tid: Kun klokke: 9 dager. Med GPS innkoblet: 10-11 timer.

Garmin Forerunner 235 er en pulsklokke av høy kvalitet og med de viktigste funksjonene. Den mangler litt på de mest avanserte funksjonene, men personlig må jeg si at de tilgjengelige funksjoner og muligheter holder i massevis. Koblet opp mot PC og smarttelefon har du tilgang til imponerende mye data. Dette er en Garmin treningsklokke som anbefales av mange.

Er du usikker på hvilke modell du skal velge? Se våre kjøpetips.

SB

 

You may also like...