Oakley Wind Jacket 2.0 -Sportsbrille

Oakley Wind Jacket 2.0 gir god beskyttelse og med Oakleys Prizm glass har du full kontroll.

Allsidig sportsbrille fra Oakley med et bredt bruksområde. Oakley Wind Jacket 2.0 passer for alle aktiviteter sommer som vinter og får vist sine sterke sider under krevende forhold i sterk sol og kraftig vind.

Ekstra god beskyttelse av ansiktet

Denne sportsbrillen er noe større enn ordinære modeller og gir derfor ekstra god beskyttelse av en større del av ansiktet. Dette plasserer brillen midt mellom sportsbriller og heldekkende skibriller. En egenskap som fremheves er brillens bortimot komplette beskyttelse mot lys fra kantene.

 

Prizm glass gir betydelig bedre syn

Oakley har utviklet en egen glass teknologi som gir brillene unike egenskaper. Kjernen i teknologien er en unik filtrering av lysstrålene som differensierer mellom farge og lys. Veldig enkelt forklart kan man si at lys og lysmengde holdes på et riktig nivå mens fargene slipper igjennom linsen. Dette gir et betydelig bedre syn, kontraster og detaljer blir tydeligere og gir et mer komplett og ekte bilde av omgivelsene. Dette kommer spesielt til sin rett på snø.

Glasset kan skiftes og du har flere typer glass med ulike egenskaper (og farger) for ulike forhold å velge i. Glassene gir total beskyttelse mot skadelig blått lys og UV-stråler. Mange av Oakley brillene leveres med de nye Prizm glassene, også solbriller for fritidsbruk.

Ikke glem huden, hvilken solkrem er best?

NYHET: Ny Oakley Radar EV

 

Padding gir bedre beskyttelse

Oakley Wind Jacket 2.0 leveres med padding som kan tas av. Fordelen med padding er at den gir god beskyttelse både mot svette som driver ned i ansiktet og å hindre at vinden klarer å lure seg rundt brillekantene, selv i høye hastigheter.

Leveres med praktisk nakkestropp.

Dette er en allsidig brille som kommer til sin rett under krevende forhold, uten at det går ut over egenskapene ved vanlig bruk i mer rolige forhold.

Oakley er en av verdens største produsenter av sportslige solbriller og regnes for å være ledende i innovasjon både for design og ny teknologi (over 500 patenter). Brillene koster godt over gjennomsnittet for sportsbriller, men du får kvalitetsbriller som både tar vare på synet og gir deg bedre kontroll og presisjon når du har de på, spesielt under krevende forhold. Tar du godt vare på brillene og fordeler kostnaden over 2-3 år blir ikke prisen uakseptabel.

Ta også en titt på vår kjøpeguide for sportsbriller.

SB

 

You may also like...