Polar M430 pulsklokke – Beste valg?

Denne sportsklokken fra Polar har tatt markedet for treningsklokker og pulsklokker med storm. Mange funksjoner, flere nye i forhold til M400, kombinert med den kvaliteten og brukervennligheten som Polar alltid lever er dette en modell du absolutt bør se nærmere på om du har planer om å investere i ny pulsklokke.

Fakta:
Vekt: 51 gram
Skjerm: 128×128 piksler
Tykkelse: 12 mm
Minne: 8 mb flash
Batteri: Oppladbart lithium 240 mAh, 8 timers varighet ved bruk av gps, lades med UBS-kabel
Vannavstøtende: Ja

Hva er bra med Polar M430?

Polar M430 HR treningsklokke er en skikkelig informasjonssentral som måler og analyserer treningsdata svært nøyaktig. Du får full oversikt og informasjon over all aktiviteten du utfører, dataene analyseres og presenteres på ulike måter slik at treningen blir mer interessant og motiverende.

En smart og nyttig detalj er at bokstaver og tall i displayet er såpass tykke og store at de er lette å se selv om det er lite lys ute. Brukervennlighet er bra, knappene er enkle å betjene og funksjonene er lette og forstå, noe som ikke alltid er tilfelle med denne typen klokker. Du kan blant annet enkelt velge mellom flere design på skjermen slik at får det slik du ønsker.

Pulsen måles direkte på håndleddet med stor nøyaktighet, det er en lettelse å slippe pulsbeltet. Det hele er koblet opp mot GPS, noe som muliggjør ytterligere analyse og datauthenting.

 

Hvilke funksjoner har M430?

  • Måling av puls (på håndleddet), søvn, Vo/2, skritt, puls hele døgnet samt kalorier. GPS, analyseprogrammer og smartvarsling. App (Polar Flow) som i praksis er en personlig trener.

Presis og nøyaktig

Polar M430 har meget presis og pålitelig pulsmåling. GPS signalet er også stabilt og pålitelig.

Her er noen tips til deg som skal kjøpe pulsklokke.

Avansert mobilapp

Polar har utviklet en applikasjon (Polar Flow) som frigjør potensialet i klokken. Informasjonen blir lettere tilgjengelig og mulighetene for datapresentasjon flere og bedre. Appen synkroniseres enkelt med klokken.

Aktivitetsmåler med varsling

Polar M430 kobles enkelt mot mobil og PC og åpner for mange muligheter for informasjon og analyse av treningsdata.

Polar M430 måler nøyaktig all aktiviteten i løpet av et tidsrom. Du kan stille inn varsler (også vibrering) som aktiveres om aktiviteten blir for liten i forhold til skjema. Med flere slike påminnelser i løpet av dagen er det utrolig mye enklere å holde det aktivitetsnivået man ønsker. Undersøkelser viser også at dette fungerer veldig bra i forbindelse med slanking.

Mer effektiv trening

Dette er en pulsklokke laget for den som trener og som stiller høye krav. Du kan måle det meste av distanser, rundetider, pulsnivå og pulssoner. Trener dere flere sammen er det også enkelt å sammenligne resultater og data. Det er ganske imponerende å se hvor mye informasjon det er mulig å få ut av en løpetur.

 

Fungerer som en minimobil

M430 holder deg online selv om smarttelefonen ikke er i umiddelbar nærhet. Du får notifikasjoner om meldinger, fra Facebook og andre sosiale media samt telefon.

Se også populær modell fra Garmin.

SB

 

You may also like...