Asics Noosa FF 2 – Joggesko med nøytral pronasjon

Spennende ny joggesko fra Asics for allsidig bruk. Asics Noosa FF 2 har mange sterke sider, blant annet god demping og stabilitet.

FlyteFoam i hele sålens lengde

FlyteFoam er et unikt materiale utviklet av Asics. Materialet er laget av materialer og med en struktur som gir både unik demping og lav vekt. Dette gir meget gode dempeegenskaper og vekten på en mellomsåle laget i FlyteFoam ligger cirka 50% under tilsvarende i tradisjonelle materialer. Asics Noosa FF 2 har dette materialet i hele mellomsålen og er derfor en lett sko med fantastiske dempe- og responsegenskaper. Skoens vekt er 252 gram.

Hælen inneholder gel og bidrar til ytterligere bedre demping.

Hva kreves av fjellsko for turer i ulendt terreng?

God passform og komfort

Asics Noosa FF2 med FlyteFoam gir god demping. Foto: Asics

Asics Noosa FF 2 har en standard bredde men som ofte fra Asics er størrelsene noe under det «vanlige», du kan derfor bli nødt til å gå opp en størrelse. Dette må du vurdere før du bestiller på nettet. Kommentarer vi har lest på internett gir toppkarakter til skoens komfort og passform med materialer innvendig som foten trives i, også uten sokker.

God ventilasjon med Mesh

Asics Noosa FF 2 har en overdel i Mesh (sømløs). Dette er et nettinglignende materiale som slipper inn godt med luft. I tørt og varmt vær er dette en optimal løsning som gir et behagelig klima i skoen. Er det kald ute må du bruke varme sokker. I regnvær blir dette materialet selvfølgelig ett problem om målet er å holde føttene tørre.

Godt grep på vått underlag

Skoen har en yttersåle i gummi av type WetGrip. Både sålens design og materiale gir et meget godt grep på alle typer underlag, også glatt og vått.

Asics Noosa FF 2 er enda en kvalitetssko fra Asics som får mye skryt. Skoen passer både for korte og lange turer og kan brukes til mengdetrening på hardt underlag takket være den meget gode dempingen.

Prisen ligger på rundt 1500-1700 kroner (mai 2018) og er konkurransedyktig i forhold til hva du får igjen.

Se også vår guide for kjøp av joggesko.

You may also like...