Tips til deg som skal anskaffe katt

Planer om katt? Det er noen vurderinger du må gjøre. Inne-eller utekatt? Er du ofte brotreist? Hva med katteallergi? Bor du i borettslag eller sameie?

Kattemat: Boksmat eller tørrfor?

Hva er best type fòr til katten, boksmat (våtfòr) eller tørrfòr? Er det en fordel med en meny med begge typer fòr? Hva er det optimale for katten?

Stell av katt – Tips og gode råd

Hvordan holde pelsen i orden med rett utstyr? Hvordan, når og med hvilket utstyr skal du bade og vaske katten? Husk belønningen til slutt!

Hvilke problemer kan oppstå i et akvarium?

Det er mye som kan skje i et akvarium. Det kan oppstå sykdom, algeproblemer, ukontrollert sneglevekst og fiskedød. Hvilke tiltak er aktuelle?

Hvordan plante akvarieplanter?

Hvordan får du akvarieplantene til å trives? Hvor viktig er vannkvalitet, belysning, temperatur og riktig bunnlag? Akvarieplanter trenger mye næring og oksygen.

Hvordan rense og vedlikeholde et akvarium?

Hvordan få fisk og planter til å trives i akvariet? Hvor viktig er vannkvaliteten og riktig mengde fòr? Her er noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av akvariet.

Hvilket akvarium og utstyr skal du velge?

Det første du må tenke på er hvor du skal ha akvariet og hvor stort du kan ha. Husk at akvarier er tunge og underlaget må klare vekten. En bør

Tips til valg av fiskefôr til akvariefisk

Hvilke typer fòr har du å velge i? Pellets-tabletter. flakfòr, Levende fòr og Frossent fòr. Hvor ofte skal akvariefisk ha fòr og Hva med fòring når du er bortreist?

Hundebur – Kort guide til kjøp

Når trenger du hundebur? Hvilken type hundebur skal du velge? Fordeler og bakdeler med stålbur, bilbur og stoffbur. Ta deg god tid, her er flere tips.

5 tips til kjøp av hundefor

Kjøp hundefor fra fagfolk, hold deg til kvalitetsmerkene, ikke betal for mye og hold deg til èn type for. Husk godbitene! Se guide.

Hvordan få fin pels på hunden?

Hvor fin pelsen er på din hund avhenger av tre ting, stell av pelsen, hundens kosthold og hvor mye mosjon hunden får. Se tips for flottere hundepels.

Hvordan virker flåttmiddel for hund?

Det finnes fire typer flåttmiddel: Dråper, tabletter, halsbånd og vaksine. Hvordan virker de? Hvilke er fordelene og bakdelene?