Black Diamond Revolt hodelykt 300LM

Dette er en lett og solid hodelykt fra Black Diamond. Revolt har en til tross for størrelsen en imponerende lysstyrke på hele 300 lumen, noe som gir lyset en rekkevidde på opptil 80 meter på maksimal styrke og cirka 8 meter på lav styrke. Den er enkel i bruk og gir et klart lys. Elegant design og gjennomgående høy finish gjør dette til nok et kvalitetsprodukt fra Black Diamond.

Lang batteritid

Du kan velge mellom 3 AAA batterier eller oppladbare lithiumbatteri (NiMH) som følger med. Black Diamond Revolt får skryt for lang batterilevetid både på maksimal og minimal lysstyrke og er i toppsjiktet i forhold til konkurrentene. På den svakeste lysstyrken har batteriene en varighet på opptil 180 timer, på maksimal lysstyrke varer batteriene 20 til 25 timer. Dette avhenger blant annet av utetemperatur.

Batteriet lades med USB ledning og skulle dette batteriet gå tomt kan du bruke AAA batterier (3 stk alkaline).

Her er noen gode råd for kjøp av vanlig lommelykt.

 

Funksjonell og brukervennlig

Black Diamond Revolt er et godt valg til en grei pris.

Resterende batterinivå vises i en skala på tre trinn når du slår på lykten. Det er greit å få sjekket nivået før du legger av gårde. Vekten er kun 89 gram og den smale og lave designen gjør dette til en stilig modell som ikke er i veien.

Du kan også velge rødt lys slik at nattsynet ikke blir forstyrret.

Vann- og støvtett med IPX8

IP er en internasjonal sertifiseringsordning (Ingress Protection) som fastslår i hvilken grad et objekt er motstandsdyktig mot vann og støv. Black Diamond Revolt er i den beste kategorien for vanntetthet og tåler lengre opphold i vann med en dybde på mer enn èn meter (IPX8). Du slipper dermed å bekymre deg for at hodelykten skal ta skade av regn og fuktig vær.

Black Diamond er kjent for produkter med høy funksjonalitet og kvalitet. I tillegg til hodelykter har produsenten et bredt produktspekter innen utstyr og klær for sportslige aktiviteter under krevende forhold både sommer og vinter.

Slik velger du riktig sportsbrille.

SB

 

You may also like...