Nike Air Max Trainer 1 – Retro treningssko for menn

Treningssko med nostalgisk design for menn. Nike Air Max Trainer 1 er en avansert treningssko med god støtte både oppe og nede, god komfort og støtdemping er noe av det som fremheves.

Vår komplette kjøpeguide for joggesko finner du her.

Retro design fra klassikere fra 90-tallet

Mange kommer nok til å velge Nike Air Max Trainer 1 på grunn av designet som er hentet fra Nike modeller fra 90-tallet. Nostalgi er tydeligvis noe Nike satser på, også med klær (Nike Gym Vintage). De har jo også mange tidligere modeller å spille på.

Nike Air-Max modeller ble lansert i 1987 og var de første treningsskoene med høye luftputer. Dette ga fantastisk god demping og komfort. Samtidig ble dette moteikon innen sneakers og en gjenganger både i hip hop og urbane miljøer.

God demping og komfort med Nike Max Air teknologi

For maksimal demping har hælen luftpute. Denne ligger åpent og er et viktig element i designen. Foruten veldig behagelig komfort absorberes støt og slag på en utmerket måte. Skoen er godt foret, noe som også gir stabilitet.

Vekten er sånn midt på treet for denne type treningssko.

Skoen sitter godt på foten og gir god støtte hele veien, også for hælen. Det er ikke til å komme unna at bakdelen av skoen kan føles litt i enkelte aktiviteter, man kommer lettere litt frampå enn med lavere modeller. Dette blir litt smak og behag, denne skoen er allsidig.

Se også effektiv løpesko fra Asics.

Slitesterk og godt ventilert overdel (Skinn + Mesh)

Skoens overdel i er delvis i skinn og delvis i mesh. Skinnet fungerer også som en festestropp som også sørger for god stabilitet og støtte ved raske bevegelser. I tillegg gir skinnet god slitestyrke. Overdelen er ,i tillegg til stroppen i skinn, i det godt ventilerende stoffet Mesh (som på norsk betyr maske). Dette gir god tilgang på luft og Nike Air Max Trainer 1 er derfor en modell med relativt gode pusteegenskaper.

Såle med godt grep

Sålen er laget i gummi og har et mønster (Flex spor) som gir meget godt og stødig grep for krevende aktiviteter. Tuppen er rund.

Nike Air Max Trainer 1 koster i underkant av 1000 kroner (okt 2018).

SB

 

You may also like...